Pengikut mogok lapar

Saturday, March 27, 2010

Aiman is a girl?

Tiba-tiba aku terkejut dan kemudian aku gelak.

Tak dapat bayangkan kalau aku jadi perempuan.

Dan Blog ini adalah aku, kalau jadi perempuan..


Ini bukan penghinaan, hanya nak cakap.
Perempuan pun ada Aiman tahu,

9 comments:

Queen Bee said...

betul betul. cousin aku aiman nabillah and aiman aliya. comel je tau.

. mimie . said...

aduyai..
en3 ni igtkn mimi pristiwa 1st day orentasi kt klj..
de sorg gurlz nie dtg hulur tgn kenalkn diri die..
die ckp "nama sy Aiman,awk lak?"
pstue mimi wt muke pelik smbil mate terkelip2 sbb rse cm yg hulur tgn tu pmpn asal lak nme die mcm lelaki..
haha^^

Pipi Muncet said...

aiman ni pompuan sebenarnya.

-aku adik dia. lalla

farra said...

aiman is a girl
farah is a princess
apih is a cow
sasa is a chicken

but still...

AIMAN IS A GIRL :D

kenzo said...

Queen Bee:

ahaha, yang name aiman ni mestilah comel2 dan hensem tahu..:P

kenzo said...

mimie:

hee, itulah..pelik jugak perempuan name Aiman, ahaha..
teringin nk jumpe, ;]

kenzo said...

pipi muncit:

hoi, hahah..
kalau aku perempuan lame
dah aku pkai tudung tahu..:P

and kalau kau adik aku lame
dah aku buli, ;]

kenzo said...

farra:

farah is a princess?
habis lah dunia..:D

aiman mmg is a girl,
dalam hati ada taman tahu..ahahah

rupiah said...

ko jgn main2, kn sebenarnya ko pompuan, ada gambar sebagai bukti, siap pakai pin rambut lg.ngaku jelah yg ko dah tipu ramai org....