Pengikut mogok lapar

Tuesday, February 22, 2011

Memori.

Stars


Tenang.
Masa kecik, aku selalu baring atas jalan tar yang panas waktu malam dan tengok keatas. Tapi hanya di bulan Ramadhan sebab tak mahu nampak "benda" lain terbang. Memori macam ni lah yang buat kita lupa sekejap akan masalah sekarang.

Sekarang,
memang tak sempat bangun kalau baring atas jalan tar. Kereta bertubi-tubi lalu walaupun pukul 4 pagi. Sebab tu lawat blog sendiri bila ada masalah dan dengar lagu atau naik motor dan nyanyi bila traffic light merah.



Look at the stars,
Look how they shine for you.

and everything you do,
yeah, there were all yellow.
:)

7 comments:

Wahida Jumaat said...

setuju.

S Y A said...

cantik bintang !

aleen aiden said...

mase kecik sker baring atas padang.patu macam kagum bile nampak bumi jadik separuh.hu3

kenzo said...

wawa: setuju? hahah, mcm org dulu-dulu. "Saya kena tanya tuan punya bunga ni dulu, kalau senyum tu tanda setuju."

sya: haa, tapi syg kat Malaysia tak nampak..:(

aleen: wahh, best kan kan.. tapi kecik2 takutlah nk baring dkat padang. Banyak belalang. hahah

Wahida Jumaat said...

saya setuju ---->
"Sekarang,
memang tak sempat bangun kalau baring atas jalan tar. Kereta bertubi-tubi lalu walaupun pukul 4 pagi. Sebab tu lawat blog sendiri bila ada masalah dan dengar lagu atau naik motor dan nyanyi bila traffic light merah"

:)

FH said...

kecik kecik suke dok atas tembok. tak suke baring atas jalan. hee

Kenzo said...

wawa: ahah, yeah kita mmg banyak persamaan. :P manusia lah katakan.haha

FH: amboih, itu memang kepakaran saya juga. haha, siap imbang2 jalan atas tembok. ;)