Pengikut mogok lapar

Friday, July 1, 2011

I've learned a lot.

I've learned a lot.
kira macam banyak jugaklah sebab duduk cuti dirumah bukan buat apa sangat kan.


Girls,
Don't you dare to say you hate that boy blaa blaa blaa and really hate him. You'll end up fall in love and end with a relationship.

Boys,
Don't you dare to say you hate that girl blaa blaa blaa and really hate her. You'll end up fall in love and end with a relationship.


Well,
Kali ni aku tak guna "vise versa" sebab i've experienced both! memang benda macam ni dah berlaku and some they even end with married. Ini bukan cerita dengar dari orang ya, ini memang dengan mata kepala sendiri.

dan aku baru perasan:

When i ask a question, i really mean a question. Not a question that actually an answer.
Contoh macam bila aku tanya "Pukul berapa dah ni?" aku memang berniat untuk tanya "Pukul berapa dah ni?" dan bukannya bermaksud "Dah lambat ni, faham-faham la aku nak balik."

Jangan pilih Cantik dan Baik* sekali harung.
(dalam satu pakej)
You'll end up being single dan takkan jumpa kekasih sampai bila-bila. Serius, sebab cantik bukan senang nak jumpa, kalau jumpa pun konfem dia dah ada bf/gf dan tak semestinya dia baik.


Baik* referred to ayu, tak sosial, tak gedik, bla bla bla.

7 comments:

aleen aiden said...

org kate perbezaan cinta dgn benci 2 hanya dbezakan dgn garisan halus..yeke?heh~

::smaku:: said...

ade je cantik dan baik. akak ko contohnya.

Nor Liyana Mohamad Rosly said...

blaa blaa blaa, itu semua lumrah kehidupan.

Kenzo said...

aleen: yeke? haha, garis halus tu macam mana?

kakyang: okay, cantik dan baik ye..hmm, hahaha.

yana: yup, dat's right!

Pyka Rahmat said...

doa je dapat yg handsome dan baik. hihi tapi rasa mcm dah dapat.

Juℓi€t ™ said...

WAH! WAH! suke suke!

kenzo said...

pyka: wahhh, dah dapat ye? bagus btl lah..:P pandai carik..haha

juliet: sukenye plak dye ni..haha