Pengikut mogok lapar

Friday, November 18, 2011

Oh tidak! sekali lagi di tag.

11 things about me:
1) Test 1 Material Strength failed, dapat 20/45 sahaja. 
2) Sedang bertapa supaya Test 1 Dynamic dan Electric tak fail sama. Sigh
3) Pernah bela semut dalam bekas, bagi makan roti.
4) Tersenyum secara spontan bila pandang gadis comel. (comel 300% sahaja)
5) Aku ada 2 bantal, tapi dua-dua tak sedap untuk tidur. Sapa ada bantal tak guna ah?
6) Bila rambut pendek, rasa nak panjang. Bila dah panjang, rasa nak pendek kan. 
7) Dah 5 tahun aku simpan cicak plastik dalam beg duit. Sampai nipis badan dia. 
8) Aku suka pancing ikan, tapi takut pegang ikan besar. Dia macam ganas kot. 
9) Masa tadika dulu, aku ada hutang aiskrim asam dengan kawan aku. Sampai sekarang tak bayar. 
10) Hantar borang PTPTN dengan sekali lalu je, takde ulang-ulang. Cool kan? 
11) Lipas boleh tahan takut, tapi kalau kekupu saiz XXL memang amat menggerunkan. =.=" 


Tagged Questions From Alia Bee!


1. What is your favorite color? Why?
- Blue!! sebab apa ah? sebab nampak hensem kott..hahaha

2. What is your all time favorite song?
- Yellow by Coldplay, ulang la sejuta kali punn. layannn 

3. Facebook? or Twitter?
-Hmm, agak susah soalan ni. Maybe Twitter kot! i loike strangers. 

4. Who is your alter-ego?
-Err, alter-ego tu apa? pecahan tarian agogo? haha

5. What is your hidden talent/s?
-I CAN SPEAK TO ANIMALS!!! HUARGHH!

6. Public speaking? or debating?
-okay, i hate speaking/debating. Malu nyeww, eh tapi kalau debate depan haiwan rimba boleh kott. Cool macam Tarzan. 

7. A picture of you when you were a kid.


Bahahah, okay you can kill me right away


8. Do you like your name?
-YES, definitely! Aiman rare ouh sekarangg..haha

9. What is your dream house? Why?
-Rumah macam pondok kecik atas pokok besar! sejuk! tenang! tenteram! penuh oxygen! 

10. YM? or MSN? or SKYPE?
-SKYPE! sebab awek gua pakai skype...haha

11. Do you love/like me? Why? ehee
-Kang kalau i love you kang kena tibai plak, haha.. i like you because ur'e kinda happy go lucky kot? kan? ;)





2 comments:

m i n ae said...

tipu feveret kaler blue tipuuu :p

kenzoo said...

dulu ijauu, tapi dah kebiru biruann..ahaha