Pengikut mogok lapar

Wednesday, June 3, 2009

Angan - angan

Pernah ada angan-angan nak terperangkap dalam Supermarket waktu malam?

sebab mase kecik aku suke berangan,
nak jadi driver Guru Besar, ngorat cucu Tok Imam, mandi longkang belakang rumah (time banjir),
bela anak Kucing Hutan, baring atas jalan tar (waktu malam), dan macam2 lagi...

ada angan2 yang dapat aku buat.. dan ada yang tak.

Bila ada angan2 yang tak dapat aku buat... angan2 tu akan terus ditukar/diubah suai seperti;
pancit tayar kereta Guru Besar, sorok slipar Tok Imam, bela Kucing Rumah dan macam2 jgk...





Dan pagi tadi mase aku breakfast aku dapat satu lagi ilham(angan2);

Roti Butterscotch Kegemaranku



Roti nih sangat sedap, aku makan tanpa henti dan hanya rasa mengantuk je dapat
menghalang aku daripada memakannya.

Tengah hari tadi lepas bangun tidur, aku terus sambung dan makan lagi.. Lalu muncul satu ilham yang agak bagus untuk pelajar universiti yang bercuti 2bulan dan tak tahu nak buat ape.



Terperangkap dalam Lori Gardenia Dipenuhi Roti Butterscotch !!!

5 comments:

m i n ae said...

a'ah la, cam betz jew angan2 2 an.
nk tiru jgk la.
haha

shanashazlenna said...

ee... sengal nye.. t muka ko pon jd mcm roti tu jgk... hahahaha

baNANA;) said...

popular da butterscotch tu.sume org suke

Kenzo said...

yep! and i very2 like it..ahah

ariza said...

tayah bakar. tayah sapu ape2x. senang dn sedap.
btw, ak pnh tekurung lam shopping mall. nk stay tp ayh ak sebok cri jln kua. xsmpt plak nk bemlm.