Pengikut mogok lapar

Saturday, October 24, 2009

Here she comes again..

Time nih orang belajar untuk Final, belajar macam mane nak dapat deanlist..

Tapi aku belajar macam mane nak jadi student yang dapat banyak Ptptn, takpun JPA. Enjoy merata tempat, segala ada benda yang boleh nak pergi, mesti pergi. Walaupun aku takde dua-dua nih, sekurang kurangnye aku belajar cara diaorang "Belajar".

Dan salah satu cara diaorang "Belajar" mungkin dengan cara ini;


Menonton Wayang


ehehe.. relaks relaks,

Aku tawu walaupun korang ade Ptptn/JPA, tapi konfem tak macam yg aku cakapkan kan? kan? kan? Kira yang aku cakapkan nih untuk orang "lain" la selain daripada "korang". So jangan terasa yah.

Haa, lagi satu. Sebenarnye yang tak sabar aku nak post entri nih sebab malam tadi baru aku tengok cerita ni, walaupun dah agak lame keluar kan... Bila aku tengok, teringat kenangan lama..

Papadom.


Mase aku tengok intro cerita nih, teringat pulak kisah lama aku dengan Dia. Waktu tu kami sangat romantik, kau suka aku, aku suka kau.. Hahah.. Tetapi Dia jugak pernah curang dengan aku. Menyebabkan aku terluka dan cuba mencari pasangan lain.

Dan sekarang, aku dapat rasakannya kembali. Tak guna punya Afdlin pergi amik dia berlakon.

Kali ni dah kali ketiga aku "Jatuh Cinta" kembali. Sedih betol, Ini semua sebab dia senyum cute sangat, tak paham jugak aku kenape la aku suka dia..


Bukan Que Haidar tu lah, yg belah kiri ni haa.

and this time Liyana berlakon jadi student UiTM Shah Alam. Kalau betullah dia masuk Uitm, konfem degree nanti aku apply sane.. Hahaha

4 comments:

Anonymous said...

BELAJAR, JGN TAK BELAJAR. MASA BELAJAR BELAJAR, MASA MAIN BELAJAR, MASA MAKAN, BELAJAR DULU BARU MAKAN,MASA TIDOR, BELAJAR JGN TIDOR. HABIS PEKSA BARU TIDOR. PESAN MAK..

Q i e l a l a said...

haha .
ang pn ske liyana ney ke .
dye cumel .
ngee :)

e f a said...

aimannnnnnn...
oh tidaaaaaaaakkkk!!!
peminat liyana rupenye..
HEHE..

Kenzo said...

haa, tahu pon.. aku rase dye ngan aku ader jodoh weh..ahaha