Pengikut mogok lapar

Thursday, November 26, 2009

I need a Glyceryl Trinitrate please.

Okla, aku akan ceritakan kisah hidup aku yang sebenarnya.


Tiap-tiap kali aku nak mulakan 1st step ataupun dalam bahasa melayu iaitu Langkah pertama, aku mesti tak dapat. Aku pon tak faham kenape.

Cakap orang walau awan segelap mane sekalipun, lepas hujan turun, langit pasti cerah..Tapi mungkin aku je yang mudah sangat give up. Yela, awan baru mendung je pon aku dah balik rumah kunci pintu, tido...



"Eh, u.. i rase kite dulu mase sekolah rendah ader main kejar-kejar kan? sampai poket baju u terkoyak right?"


Gara-gara aku yang mempunyai masalah Short-term Memory lost aku jawab;


"Hah? Bile pulak i main kejar-kejar dengan u? i pon tak brape ingat lahh.. Yelah mase tu kecik-kecik, maybe u silap orang kott.."


Dan sejak hari tu, sampai sekarang dia tak msg aku dah...
Mungkin aku tak sehebat Wayne Rooney yang akan kejar balik bola bila terlepas, berlari bersungguh-sungguh sampai dapat.. Aku hanye akan jadi spongebob, mudah give up, berkurung dalam bilik, cakap dengan gary..



I'm not perfect.

4 comments:

aiaeeaia said...

erm,kau ni kena tusyen ni. dah kau way budak tu malu. ayoo. bagus lah sepanbob :p

aiaeeaia said...

*wat

Kenzo said...

hee, kau lahh.. aja aku pat! ;D

Qiela said...

alolo . npe ang cpt givap . ang shalu advce aku jgn cpt givap an . tape tape . meh aku plk bg ang nek smgt :)