Pengikut mogok lapar

Thursday, January 14, 2010

Epinephrine

Semangat aku berkobar-kobar sekarang.
Seperti 1.47 miligram Adrenaline Injection yang telah disuntik masuk kedalam badanku. Semangat inilah yang perlu aku gunakan untuk mengharungi hampir 6 bulan di Penang.

Tapi untuk Genji, dia tak perlu disuntik Adrenaline Injection pun.

Aku suka cerita gaduh-gaduh.
Crows Zero I dan II memang best. Tapi jangan tengok CD yang cetak rompak, gamba tak lawa. Download yang DVD copy.







Korang patut lihat ini juga.
Hampir-hampir terjadi pergaduhan.



Hehe,
Oh tidak, itu hanya olok-olok.
Hanya sekumpulan manusia yang baru pulang dari Queensbay.

Untuk paparan umum sahaja, tiada kaitan langsung dengan Public Figure.

4 comments:

Anonymous said...

emaaan, hang p queensbay buat ape?

kenzo said...

saje jln2 la.. knape?

farra said...

oo nie lah cerita yang kawan aku dok cakap2 tu kot. dia sibuk dok genji genji. xfaham betul =.='

kenzo said...

rugi tak tengok tau..hahah, best!