Pengikut mogok lapar

Saturday, January 16, 2010

Si Fb dan Si Ms

You know what,
Sekarang aku semakin tak susakan Facebook.

Terasa seperti aku ditarik kembali ke Zaman Silam.
Rase pelik pulak bila kena add/approve semua orang yang kita kenal ataupun yang ada kaitan dengan kita.

Sampai terpaksa aku berikan kenyataan;


Facebook = Cari Kawan Lama
Myspace = Cari Kawan Baru


atau mungkin aku tengah tak ada mood sekarang.
Haihh, Entahlah...

4 comments:

farra said...

ehh tapi betul ohh

most of those old friends bole kita jumpa kt fb compared to ms

its kinda good i guess :)

Kenzo said...

ouh, bgus la it's good for u..

the less they know me, the better.

Anonymous said...

betul la. smlm baru buka akaun facebook sebab tak mau ketinggalan zaman IT.lagi pun ayah yg buta it pun berface book. tengok2 ntah apa2. tulisan kecil,gambar kecil, komen pn sikit. apa tujuan sebenarnya pun tak tau.lain la kalo kita tak ada duit, kawan2 fb pakat kutip masuk akaun . nak delete akaun fb camne ar?-may be i m too old for such soscial networking- emak

kenzo said...

hehe,
kalau mak macam pak anjang tu boleh la kot.. senang nak chat ngan anak dye jauh2 kan..

ke kene tunggu kakyang pegi oversea la..;D