Pengikut mogok lapar

Tuesday, July 20, 2010

Penulis

Setelah melihat gaya Hassan,
berspek old skool, baju ala-ala hawaiian, dan kasut crocs.
Ditambah pula beg galas dan singgah dekat Popular Books Store.

Mulai saat tu aku rasa aku pun mahu menulis buku.
Ya, siapa yang tak mahu menjadi penulis kalau mendapat aspirasi sebegitu.
Tambah pula Hassan meminati novel cinta islamic dan siap suruh Hafiz yang pergi bayar 2 buku novel cinta dikaunter. (1 buku baru beli semalam dah habis dibaca)

Mungkin sebab takut orang dikaunter tu cam muka dia. Aku hanya melihat gerak geri mereka dari jauh. Belum sempat apa, dah ada yang membuatkan aku berubah fikiran untuk menjadi seorang penulis.





Aiman, Dunia Sains





Sejak bila aku pandai dalam matapelajaran Sains? Ajaib.

3 comments:

farra said...

HAHAHA alah sebenarnya hg yang tulis buku2 tu kan ?

eman ada bakat terpendam, bukan takat putaqq skru ja.

syabas ! :D

Anonymous said...

Cubalah, bakat dah ada.

p/s: Popular Taiping? ;)

kenzo said...

farra: uishh..hahah,sejak bila plak aku ade bakat nehh, dahla lemah scince sejak azali..=.="


anonymous: Popular Penang.. ;]