Pengikut mogok lapar

Monday, January 10, 2011

10.1.11

Monday

What a day,
macam - macam aku kena hari ni. Dah dengan demam ni, langsung tak boleh nak buat muka gembira. Suara pun serak basah macam Faizal Tahir, rugi dia tak menang malam semalam.

dan lepas sahaja habis kelas dalam pukul 4.00pm,
teringin nak makan Ayam Goreng Spicy McD. Lalu ajak Hafiezan teman makan dekan McD Perda, tinggal beg dekat atas motor.

RM14.00
Dua ketul Ayam Goreng McD, 1 Milo large, 1 kentang ape tah pusing-pusing yang selalu jual time nak dekat Raya cina.

Kenyang,
pergi bilik air basuh tangan. Tiba-tiba datang mamat cina cakap:



本文从水是昨天吧?Ha..ha..ha (aku bayangkan dia cakap apa.)


aku pun gelak sama,
Ha..ha..ha



Dia mesti ingat aku gelak sebab dia buat lawak,
tapi aku gelak sebab dia ingat aku cina. =.="

lepas kami sampai dekat motor,
beg sekolah aku dah hilang. Habis kalkulator mahal aku kene curik, nota minggu 1st, pensel box, pen mahal, pen murah, pemadam, pembaris, kertas garis A4, buku nota, dan kad pelajar.

selamat hari ni aku tak pakai spekmata,
selamat juga terdetik hati nak simpan sampul duit gaji kerja masa cuti hari tu dalam poket. Kalau tak habis kena kebas.


bertambah demam aku kalau hilang duit.

6 comments:

kaori-chan said...

alolo cyan ang . beg skolah pn na curi . len kali heret jeh beg . be strong eh dear ;)

::smaku:: said...

pandai sangat tinggal2 beg

Cik Wahida Jumaat said...

lerrr..pehal laaa tgglkn beg tu....penang kn pantang nmpak beg..huhu

FH said...

waaa sian nyee.. dugaan. hmm

kenzo said...

qila: thanks eh!

kakyang: dah tu ingat takde org nk curik..haha

wawa: takdela ingat org dekat mcd sume kaye2 dah..ni tak..haha

fh: itulahh..haih, takpe2.;)

kaori-chan said...

ur wlcome eman :)