Pengikut mogok lapar

Sunday, January 16, 2011

Dalam Handphone ada Handphone.

Almaklumlah,
awal semester kan. Ptptn pun banyak lagi, sungguh tercabar aku bila tengok semua orang beli benda baru. Tapi takpa, aku masih lagi boleh kawal nafsu.

kalau nak ikutkan semester akhir boleh cari kerja,
tapi kene cari yang betul-betul sesuai dengan jadual. Kalau tak memang habis lah kerja tah mana, study tah mana.

bukan ape,
agak jeles sikit kepada yang dapat ptptn nih. Contoh Fahmi, Amir dan Amiruddin yang dah beli Handphone baru:





Fahmi, Amir dan Amiruddin.



Sekarang macam trend pakai Handphone "touch screen".
aku pun mula-mula agak teringin la nak pakai touch screen nih, macam cool sebab dia punya screen besar dan boleh download wallpaper ikan kap jepun "picit-picit mereka lari".



"Relaks man, nanti lama-lama turun lah harga tu."



pujuk diri sendiri,
tapi aku dah dapat idea lagi cool daripada Touch Screen. Harap ade lah orang design Handphone jenis ni bila aku dah kerja nanti, konfem aku beli punya. Ala-ala infra red punya Handphone:




Dalam Handphone ada Handphone.




Cool kan?

8 comments:

zarifah efa pahmi said...

kau jual la,
nnti kasi harga murah bila aku nak beli nnti ye,
:)

kenzo said...

efa: wahhh, lamenyee tak nampak hgg..:PP

nanti aku cipta eh, bagi free je kat ko..;DD

aleen aiden said...

hahah.jadik supplier la cenggitu..2 da menanti nih.. :P

Fari said...

haha terbaik. Kalah iphne n bb! ;-)

Cik Wahida Jumaat said...

rilex je..nanti ada handphone y tak ada handphone...

skrin alam maya je..

FH said...

memang style lahh. kalau laptop dalam handphone lg style kot. haha

kaori-chan said...

haha . try laa cipta hp cmtuh . aku org 1st bli ;)

kenzo said...

aleen: hahah, nanti lah tunggu mesti ade punyaa..:P

fari: ahah, betul2 !!

wawa: hee, itu sudah mestilah..makin lama manusia hidup, makin banyak ciptaan utk jadi malas. ngee

fh: siap! haha

kaori: ohh, kt hg aku jual free je. :D