Pengikut mogok lapar

Thursday, January 20, 2011

Janganlah Risau.

Baru aku teringat yang kalau ada masalah je baru lukih-lukih blog.
kalau aku happy aku jarang lukih kan, rasa macam berat sebelah pulak.

oleh itu,






Hey awak nun disana,
ya, awaklah!

jangan lah takut yang saya,
saya tak pedulikan awak lagi tau.

saya happy tahu,
bila lihat awak happy :)

jangan lah takut bila saya jarang tegur awak lagi,
itu maknanya awak tak buat salah.

saya hanya cakap bila perlu,
kalau mengantuk sahaja baru suka merapu.

kita kan makin membesar,
jadi kalau boleh,
biar awak lah yg tentukan yang mana betul,
yang mana salah.

saya tak mahulah jadi macam pembaris,
yang tentukan garisan lukisan anda lurus.

saya mahu jadi pemadam,
yang betulkan kesalahan awak.

janganlah takut kalau-kalau,
saya tak ada lagi eh.

sebab macam mana sekalipun panjang karangan,
mesti ada penutup dan titik noktah.

tapi jangan risau,
selagi isi kandungan ditulis,
selagi itu saya bersama. :)

saya happy bila awak happy.



Janganlah risau eh. :)



8 comments:

FH said...

wahh sweet ..
ini sume ayat sendiri ke copy paste? haha ;PP

aleen aiden said...

wah2,tengah happyla nih?hu3

kenzo said...

FH: nak copy kat blog sape plak? dokter cinta Radio Sinar mlm2 tu ke? hahah, ini betul-betul lahh..:P

aleen: hahah, happy jgkla..hee,
tapi entah knp tiba2 time tuleh jadi ayat sedih..hahah

ajif said...

sweet couple =)

syahira abdullah said...

alah2 suuweettt +++ somel ^^_

...huh... said...

hahha nice!!!suke doe..bnyk tul idea ko nk tulis..hahha..love it..

kenzo said...

pija: hahah, arigato!

syahira: ahah, tenkiu!


speTah: haih, mane ade lah..dia datang secara tiba-tiba. :P

Cik Wahida Jumaat said...

alololo.tomeyyh banget!
ayat2 dramatissssss