Pengikut mogok lapar

Friday, January 21, 2011

Tomeyyyy nyewww.



Sumpah ni bukan gambar aku,
aku pun meluat jugak tengok orang buat muka cute macam ni.

Jadi aku tolong dia promote causes.


Urghh..

8 comments:

syahira abdullah said...

haahaa yap annoying giler muke die...
pssttt : ni bukan u kn?? =.='

kenzo said...

ini serius bukan saya lah..=.="
kalau saya macam ni lama dah mati kena ketuk dengan mak.


hahaha

nanaloly said...

HAHA.

FH said...

HAHAHA tak bole blaaaa..
try la buat sekali ;PP

aleen aiden said...

hahah,kretip giler!

Betta sp said...

muka kat gambar last memang klaka la:)

Em's Family said...

huhu sekali sekala jadi mereng :)

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
thanks :)
www.emmira.blogspot.com

Alyani Ali said...

lawak gile muka ! :D