Pengikut mogok lapar

Monday, June 22, 2009

Harry Potter And The Half Blood Prince

Satu lagi Filem wajib tonton, Aku harap banyak benda ''Magic'' yang diaorang akan tunjuk. Dunia diaorang penuh dengan mistikal, Ohhh bulan July...cepat lah sampaii, Cerita magic-magic nih agak susah nak faham, so aku mungkin kene tengok 2-3 kali barulah faham.. Kene jugak beli DVDnya nanti, heheh.. Tungguuu....

Official Trailer





Ehh, Maaf, itu Peminat kipas-susah-mati yang buat. Yang ni baru Trailer Sebenar.



1st Trailer



2nd Trailer


Harap-harap tidak terlalu lari dengan novel yah,

2 comments:

seniorita yaya da' bee said...

weyh, macam most of da story line dlm movie tu an, lari dari novel, aku tgk movie pun sbb nak tgk watak tu punye rupe je. uhuhu erm, hope la yg ni, x lari sgt. baru syok lyn mcm lyn novel die :)

Kenzo said...

itulahhh, isk2..
diaorg nih, tapi mmg susa rase aku untuk diaorg tiru 100% maca dl novel, yela, cakap lagi sng drpd nk tunjuk kan, hehh...hope dis one paling best lah! ;DD