Pengikut mogok lapar

Tuesday, June 9, 2009

The Hot Sun and The New Moon

Hari panas, aku dah tak tahan lagi. Dengar dalam brita Elnino sampai bulan 9 nih. Camne aku nak teruskan hidup nih?? aduhh, tpaksela pergi dapur, bukak peti ais dan cari H2O

Ohh dan bile panas.. mesti teringat Sungai, laut, mcflurry, tembikai dan aircond. Rindu semua tu..sedapnye makan tembikai sambil bukak baju, tido dalam aircond.. berendam dalam sungai..Fuhhh.. mesti lega..

Aku dah macam Edward Cullen, takleh kene matahari, mesti bersinar-sinar.. tapi bile aku terkene matahari mesti meliat-liat macam org goreng keropok ikan dalam kuali minyak panas. Official Trailer New Moon pun dah keluar, memang tak sabar aku nak tgk!




Kali nih, lantak la ade exam atau kelas. Aku tetap nak pegi tengok. ;]
btw Bella agak cun, dan jugak teknik CGI diaorg. Terbaik dari ladang.

6 comments:

leE said...

weii.elnino tu ape..
lagu tata young elnino ku tawu la

Kenzo said...

=.=" taufan la cik adik..haha
org bace srt kaba ko bace mangga, ngee~~

leE said...

weii..aku ta layan mangga pun...
oren aku layan la...wakaka

baNANA;) said...

oh edward cullen!

Anonymous said...

wey...
edward cullen tuh ada iras2 ko dowh..

Kenzo said...

aku yang buncit nih pon macam edward cullen keh, ahahaha
same ngan tahap kepanasan kot..