Pengikut mogok lapar

Friday, May 7, 2010

World Cup (berdebor-debor)

Betul,
semakin hari hati aku semakin berdebar.
World cup sudah hampir, dan aku harapkan yang terbaik dari ARGENTINA!!

Walaupun aku agak tak suka,
bila Hafiz akan guna Argentina tiap kali aku lawan PES10 dengan dia.
Terpaksa jugak aku guna England untuk kalahkan beliau. (Hafiz, accept this okay)
Dan sedih sebab kalahkan pasukan kesayangan.


Tapi aku suka MESSI.
Jadi aku kena jugak kuatkan semangat untuk sokong Argentina! Huarghh!
Dan kepada sesiapa yang bakal/mahu menjadi awek aku diharapkan anda bersedia dengan 5 peraturan ini yah:



1. Anda harus menyokong Argentina. (Ini yang penting sekali)

2. Okay, nak tengok bola sekali boleh. Tapi bercakap hanya tiba Half-Time break.

3. Memang mustahil untuk aku Reply Message sesiapa apabila menonton bola.

4. Kalau pihak lawan menyumbat Gol yang pertama anda hanya perlu cakap " Sayang, baru 1st Half relaks lah.. 2nd half mesti 4-1"

5. Ulang tayang (replays) amat penting. Sekirannya diulang sebanyak 3kali, Kita harus bersorak sebanyak 4kali. (Campur dengan Live)

Okay itu sahaja,
yang detail akan diterangkan/dikemaskini dari semasa ke semasa.
Kerjasama anda adalah amat diharapkan.

3 comments:

farra said...

yes! aku ada ciri ciri tu :D

moo~

Fatin Ashifa Roslan said...

memang obses dgn bola
memang lelaki :D

kenzo said...

farra: baguslah mcm tu..tapi kenapa bunyi lembu neh..ahaha


fatin ashifa: hee, inilah lelaki.. ;]